I am

Ik ben Djorden Vlaeminck, afkomstig uit Brugge en gepassioneerd door alles wat met beeld te maken heeft. Enkele jaren geleden zette ik de stap om van die passie mijn beroep te maken, en volop in te zetten op fotografie. Een stap die ik me sindsdien op nog geen enkel moment betreurd heb.

Tijdens die geweldige jaren kwam ik als jonge fotograaf uit Brugge op tal van wonderbaarlijke plaatsen, leerde ik veel inspirerende mensen kennen en maakte ik hoogtepunten mee waar ik als beginnende creatieveling enkel maar van durfde dromen. Here’s to many more years of capturing memories. Cheers!

Sfeerbeeld Impakt Fotografie in Diksmuide

6 +


Years of experience

75


Weddings

140 +


Clients

Sfeerbeeld Impakt Fotografie in Diksmuide

Reviews

Marie Denolf

Wij kijken met fonkelende ogen terug naar de foto’s van onze trouwdag. Djorden kent zijn vak en weet de leukste, mooiste en de meest spontane foto’s te nemen. Je voelt en ziet het geluk en de liefde in de foto’s.

Djorden heeft aandacht voor details maar verliest ook het ruimer plaatje niet uit het oog. Hij is zeer gemoedelijk, creatief, goed voorbereid, afwezig maar tegelijk ook aanwezig en stelt je op je gemak zodat je voluit kan genieten. Een absolute aanrader dus! Dankjewel!


Hanne Vandaele
Het was heel aangenaam om samen te werken met Djorden. Alles verliep heel gemoedelijk en wij voelden ons op onze trouwdag echt op ons gemak! De foto’s die Djorden afleverde waren stuk voor stuk pareltjes. Hij is creatief en staat open voor wensen en feedback van de klant. Wij zouden Djorden zeker aanraden!

Valerie Van den Bossche

Prachtige foto’s. Je blijft op de achtergrond, bent niet opdringerig en luistert echt naar wat wij willen. Ik ben heel erg blij dat we geen saaie feestfoto’s hebben. Elk leuk detail heb je op je camera staan.

Iedereen zou ik je aanbevelen. Je bent jong, sympathiek, gemotiveerd en ongelofelijk aangenaam om mee samen te werken.
Dankjewel!

Trouw S&M
Cambier De Nil
Sfeerbeeld Impakt Fotografie in Diksmuide
Mercedes Benz
close